Miten toimia ilmoittajana, jos huutaja haluaa tehdä tarjouksen suoraan minulle?

Ohje kertoo mitä tehdä, jos olet julkaissut kohteen huutokaupassa yrityksesi puolesta ja kohteesta kiinnostunut asiakas on yhteydessä ja toivoo, että voisit ottaa häneltä tarjouksen vastaan suoraan.


Kohteisiin tarjousten vastaanottaminen huutokaupan ohi on ehdottomasti kielletty. Kt. Ilmoittamisen säännöt. Mikäli huutaja haluaa tehdä tarjouksen suoraan sinulle, on mahdollista toimia seuraavasti: 


1. Ohjaa kohteesta kiinnostunut asiakas ystävällisesti rekisteröitymään Huutokaupat.comiin

Tämä on suositeltu ja ensi sijainen tapa toimia. Kun asiakas on rekisteröitynyt palveluun, pääsee hän tekemään tarjouksen oman käyttäjätilin kautta avoinna olevaan huutokauppaan. 

Huutokauppa pysyy avoimena ja hinnanmuodostus tarkoituksenmukaisena. 


2. Kirjallisen tarjouksen vastaanottaminen

Jos kohteesta kiinnostuneella asiakkaalla ei ole mahdollista rekisteröityä palveluun ja pysyt ilmoittajana varmistamaan huutajan henkilöllisyys, voi huutokaupalle tallentaa asiakaspalvelun kautta kirjallisen tarjouksen. 


Jos ilmoittajana haluat ottaa kirjallisen tarjouksen vastaan:

  • Tarkista huutajan henkilöllisyys (tärkeää, olet vastuussa tästä)
  • Varmista, minkälaisen tarjouksen huutaja haluaa tehdä: kuinka suuren ja onko kyse kertakorotuksesta vai korotusautomaatista?
  • Lähetä kohdenumero, tarjous ja sen tiedot sekä huutajan yhteystiedot asiakaspalveluun (sähköpostitse asiakaspalvelu@huutokaupat.com)
  • Asiakaspalvelu käsittelee ja tallentaa tarjouksen mahdollisimman pian. Mikäli tarjouksen kirjaamisella on kiire (huutokauppa on päättymässä pian), ole sähköpostilla toimittamiesi tietojen lisäksi yhteydessä puhelimitse.
  • Huomioithan, että tieto kirjallisesta tarjouksesta pitää tulla suoraan huutokaupan ilmoittajalta. Emme voi ottaa vastaan tarjouksia mistään muusta osoitteesta tai ilman mainittuja täydellisiä tietoja
  • Asiakaspalvelu kuittaa ilmoittajalle, kun tarjous on kirjattu huutokaupalle 


Huomoithan, että mikäli kirjallisen tarjouksen antanut henkilö/yritys voittaa huutokaupan, käydään huutokauppa loppuun Käyttäjien välisenä kohteena. Tutustu Käyttäjien välisen huutokaupan ehtoihin. Kauppa käydään siis loppuun vain ilmoittajan ja ostajan kesken, Huutokaupat.comin toimiessa vain ilmoitusalustana. 


Auttoiko tämä artikkeli?

Loistavaa!

Kiitos palautteestasi

Pahoittelut ettemme voineet auttaa

Kiitos palautteestasi

Kerro kuinka voimme parantaa tätä artikkelia!

Valitse ainakin yksi syistä
Kuvavarmennus vaaditaan.

Palaute lähetetty

Kiitos palautteesta. Yritämme korjata artikkelin