Miten yritykseni voi hyväksyä tai hylätä tarjouksen?

Tämä ohje koskee yrityksen puolesta ilmoittavia asiakkaita. Jos olet ilmoittanut kohteen yksityishenkilönä, katso Miten ajoneuvon myyntiprosessi menee? (yksityishenkilö toimeksiantajana) tai ole yhteydessä suoraan Kuluttajahuutokaupan asiakaspalveluun, kuluttajahuutokaupat@huutokaupat.com


ARTIKKELIN SISÄLTÖ:

  • Yleistä
  • Hyväksy/hylkää tarjous näin


Yleistä

Yrityksen puolesta ilmoittava asiakas pääsee hyväksymään päättyneen huutokaupan korkeimman tarjouksen helposti Oma sivulla. 


Ohjeistuksemme mukaan, mikäli kohteen osalta ei ole julkaisun aikana muuta todettu, korkein tarjous tulee kuitata hyväksytyksi tai hylätyksi kahden (2) arkipäivän sisällä huutokaupan päättymisestä.


Jotta korkein tarjous on mahdollista hyväksy/hylätä, on huutokauppa julkaistava myyntiehdolla Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä/hylätä korkein tarjous


Jos olet julkaissut kohteen Myydään eniten tarjoavalle, hyväksytään korkein tarjous suoraan huutokaupan päättyessä. Sinun ei siis tarvitse huolehtia asiasta. Kt. myyntitavoista: Minkä myyntitavan valitsen kohteelle?


Hyväksy/hylkää tarjous näin

  1. Kirjaudu sisään yrityksen käyttäjätunnuksella
  2. Klikkaa Omat huutokaupat ja välilehti Päättyneet 
  3. Kohteen kohdalta löydät napit: Hyväksy tarjous ja Hylkää tarjous
  4. Valitse haluamasi vaihtoehto ja kuittaa 

Korkeimman tarjouksen tekijä saa päätökseesi perustuen tiedon omaan sähköpostiinsa. Jos hyväksyt tarjouksen, huutajalle välitetään samassa yhteydessä maksuohjeet. 


Auttoiko tämä artikkeli?

Loistavaa!

Kiitos palautteestasi

Pahoittelut ettemme voineet auttaa

Kiitos palautteestasi

Kerro kuinka voimme parantaa tätä artikkelia!

Valitse ainakin yksi syistä
Kuvavarmennus vaaditaan.

Palaute lähetetty

Kiitos palautteesta. Yritämme korjata artikkelin