Miksi Youtube -video ei lataudu ilmoitukseeni?

Tämä artikkeli auttaa, jos olet täyttämässä huutokauppailmoitusta yrityksen puolesta, mutta video ei lataudu lomakkeelle.

Mitä todennäköisimmin ongelma johtuu siitä, että et ole hyväksynyt videon lataamiseen ja näkyvyyden vaativia evästeitä.

Tee seuraavasti:

1. Klikkaa "Evästeet" (kt. kuva, löytyy ns. sivun alatunnisteesta) tai tästä https://huutokaupat.com/evasteet
  2. Aktivoi Muut evästeet (liukupainike oikealle):

3. Klikkaa "Tallenna evästeasetukset"
  4. Kokeile nyt ladata video uudelleen

Mikäli videon lataaminen tai katselu sivuillamme ei näiden toimien jälkeen vieläkään onnistu, ole yhteydessä asiakaspalveluun, niin katsotaan yhdessä, mikä on harmina.