Miten lisään tai muokkaan yritykseni tilinumeron tai laskutusosoitteen?

Artikkeli sisältää ohjeet yritysilmoittajan tilinumeron tai laskutusosoitteen lisäämiseksi. Jos olet myynyt kohteen Kuluttajahuutokaupassa yksityishenkilönä, tilinumeroa ei tallenneta käyttäjätietoihin, vaan se tulee lähettää osoitteeseen kuluttajahuutokaupat@huutokaupat.com samalla, kun kuittaat kohteen noudetuksi.

Yrityksen laskutusosoite

Jos haluat päivittää yrityksesi laskutusosoitteen, lähetä uusi laskutusosoite vaihtopyynnön kera yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla asiakaspalvelu@huutokaupat.com siitä sähköpostista, minkä olet merkinnyt käyttäjätilillesi käyttäjätunnukseksi.

Yrityksen tilinumero

Jos sinulla on meille yritysilmoittajaoikeudet ja haluat lisätä yrityksesi tilinumeron ensimmäistä kertaa, kirjaudu sisään ja mene suoraan maksuliikenneasetuksiin tästä linkistä tai toimi seuraavasti:

1. Valitse "Yrityksen asetukset"
  2. Klikkaa "Maksuliikenne"
  3. Lisää tilinumerosi. Jos kuitenkin tiedoissasi on vanha tilinumero ja haluat päivittää tilinumerosi uuteen, lähetä tilinumeron vaihtopyyntö uuden tilinumeron kera yhteydenottolomakkeella tai osoitteeseen asiakaspalvelu@huutokaupat.com siitä sähköpostista, minkä olet merkinnyt käyttäjätilillesi käyttäjätunnukseksi.