Miten lisään yritykseni ilmoittajatilille bannerin ja logon?

Tämä artikkeli kertoo, miten yritysilmoittaja saa lisättyä ilmoittajatililleen bannerin ja logon.

Yrityksen logo ja kuvabanneri ovat nousseet entistä näkyvämpään rooliin sivustollamme, joten ne kannattaa ehdottomasti lisätä ilmoittajatilillesi seuraamalla näitä ohjeita:

1. Kirjaudu sisään tunnuksillasi
  2. Valitse "Yrityksen asetukset"
  3. Yleiset asetukset- kohdasta saat lisättyä logon tai bannerin.

Bannerikuva: Bannerikuvaksi kannattaa valita yritykseesi liittyvä kuva, jossa on esimerkiksi kuvattuna valikoimanne tuotteita tai kuva tiimistänne. Bannerikuva rajautuu automaattisesti käyttäjän ruudun koon mukaan. Suosittelemme vaakasuoraa kuvaa banneriksi. Paras koko bannerille on 1 720 x 450 pikseliä.

Logo: Lisää neliönmuotoinen kuva logosta mieluiten vaalealla taustalla. Mikäli yritykselläsi ei ole logoa, voit jättää tämän vaiheen tekemättä. Logoelementti ei näy yrityssivulla, jos et lisää kuvatiedostoa.

Näin parannat tehokkaasti yrityksesi näkyvyyttä!