Miten luon tunnukset palveluun?

Pääset rekisteröitymään Huutokaupat.comin palveluun huutaaksesi kohteita seuraamalla näitä ohjeita.

Käyttäjätunnuksen luominen

1. Jos olet täysi-ikäinen, pääset luomaan käyttäjätunnuksen etusivun oikean yläkulman painikkeesta "Kirjaudu", tai tästä linkistä. Tutustuthan tunnuksen luomisen yhteydessä käyttöehtoihimme.
  2. Käyttäjätunnuksen luomiseksi pyydämme sinua täyttämään seuraavat tiedot
    • Sähköpostiosoite
    • Puhelinnumero
    • Salasana (vähintään 12 merkkiä pitkä)
    • Osoite (Valitse osoitteeksi vakituinen kotiosoitteesi. Tämä osoite tulostuu myös kauppakirjoihin. Toimitusosoitetta on mahdollista muokata aina maksamisen yhteydessä)

3. Valitse asiakastyyppi. Jos sinulla ei ole y-tunnusta, valitse "Yksityinen". Mikäli sinulla on y-tunnus, voit valita "Yritys", jolloin voit tehdä huutoja samalla tunnuksella sekä yksityishenkilönä, että yrityksellesi. Jos haluat hakea samalla yrityksellesi ilmoittajaoikeuksia käyttäjätunnuksen luomisen yhteydessä, laita rasti kohtaan "Haluan ostamisen lisäksi myös myydä yrityksenä" ja täytä yrityksen laskutustiedot. Kirjaa laskun saajaksi yrityksesi nimi. Huomaathan, että sinun tulee olla merkittynä yrityksen vastuuhenkilöksi kaupparekisteriin, voidaksesi avata ilmoittajatilin yritykselle.
  4. Kun olet syöttänyt tiedot ja klikannut "Tee tunnus"-painiketta, sinulle avautuu sivusto, jossa sinua pyydetään tunnistautumaan suomalaisilla verkkopankkitunnuksillasi. Voit tehdä tämän myös myöhemmin, mutta huomaa, että et voi tehdä huutoja ennen, kuin olet tunnistautunut. Kaikki käyttäjät tunnistetaan palvelun luotettavuuden lisäämiseksi.
  5. Tunnistautuaksesi klikkaa "Aloita tunnistautuminen"-painiketta. Valitse sitten pankkisi, sivusto ohjaa sinut oman pankkisi tunnistautumiseen. Syötä verkkopankkitunnuksesi ja hyväksy tunnistautuminen. Kun tunnistatuminen on valmis, palaat Huutokaupat.comiin.
  6. Lopuksi käy vielä katsomassa sähköpostisi. Saat sinne viestin, jonka kautta tulee sinun vielä vahvistaa sähköpostiosoitteesi. Sähköpostin voit vahvistaa klikkaamalla sähköpostissa olevaa aktivointilinkkiä tai syöttämällä sähköpostissa olevan aktivointikoodin sivustolle. Tarkistathan tarvittaessa sähköpostisi roskaposti- ja tarjouskansiot.
  7. Kun olet aktivoinut tunnuksesi, olet valmis! Jatkossa kirjaudut sisään Huutokaupat.comiin luomallasi tunnuksella. Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.
    Pidäthän käyttäjätilisi yhteystiedot ajan tasalla. Mikäli yhteystietosi muuttuvat, pääset vaihtamaan ne Omalta sivulta.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten pääset tekemään tarjouksia kohteisiin. Muistathan, että

• Huutajan vastuulla tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista
  • Tarjoukset ovat sitovia
  • Voitettu kohde tulee maksaa yhden (1) arkipäivän sisällä huutokaupan päättymisestä, ellei ilmoituksessa olla toisin mainittu
  • Käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita. Lisätietoja asiasta löydät Kohteiden sopimuksenmukaisuus
  • Kohteiden huutaminen ilman ostoaikomusta on kielletty
  • Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista
  • Huutokauppaan osallistuminen palvelusta estetyn käyttäjän puolesta on ehdottomasti kiellettyä