Miten voin tehdä reklamaation kohteesta?

Artikkeli kertoo, miten huutaja voi tehdä reklamaation ostamastaan kohteesta. 


Tältä sivulta löydät tietoa:


Ennen reklamaation tekemistä

  • Reklamaatio tulee tehdä välittömästi harmin ilmetessä ja seitsemän (7) vuorokauden sisällä kaupanteosta
  • Kohteen ostajan tulee itse tehdä reklamaatio ja ja olla itse yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun
  • Reklamaatio tehdään täyttämällä sähköinen reklamaatiolomake, jonka ostaja saa asiakaspalvelusta osoitteesta asiakaspalvelu@huutokaupat.com. Ilmoitathan viestissäsi reklamoitavan kohteen kohdenumeron.


Kun kohteen myyjä on Huutokaupat.com, reklamaatio tulee tehdä aina suoraan Huutokaupat.comille/Mezzoforte Oy:lle. Me Huutokaupat.comilla hoidamme reklamaation käsittelyn ostajan ja kohteen myytäväksi ilmoittaneen asiakkaan kanssa. Emme suosittele ostajaa ja ilmoittajaa aloittamaan reklamaatiokäsittelyä keskenään, sillä Huutokaupat.com on kaupan myyjä ja näin ollen ainoa taho, joka voi päättää kaupan purkamisesta. 


Kun kohde on käyttäjien välinen, eli myyjänä on joku muu kuin Huutokaupat.com/Mezzoforte Oy, tulee ostajan tehdä reklamaatio kaupan viralliselle myyjälle. Suosittelemme hyvän kauppatavan hengessä osapuolia sopimaan asianmukaisesta reklamaatiosta. Jos käyttäjien välinen tilanne jää riitaiseksi, pyydämme asiakkaita ilmoittamaan siitä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Näin voimme varautua asian selvittämiseen.


Reklamaatiolomakkeen täyttäminen

Täytä reklamaatiolomake mahdollisimman tarkasti. Ostajan tulee selventää lomakkeella tapahtunutta ja esittää näkökulmansa siitä, kuinka asia tulisi ratkaista. Hyvin täytetyn reklamaatiolomakkeen kautta kattavat tiedot tapahtuneesta ja pääsemme selvittämään asiaa parhaalla mahdollisella tavalla. 


Lomakkeelle ei voi lisätä liitteitä, mutta kun olet lähettänyt reklamaation, saat sähköpostiisi automaattisesti viestin, johon vastaamalla saat lähetettyä reklamaatioosi liittyviä kuvia, videon tai muita dokumentteja. 


Reklamaation käsittely

Lomakkeen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen jää rauhassa odottamaan. Reklamaatiotiimimme pitää ostajan ja ilmoittajan ajan tasalla reklamaation etenemisestä. 


Reklamaatioiden käsittelyaika vaihtelee, mutta normaalisti vastaamme reklamaatioosi 4-7 arkipäivän sisällä. Reklamaatioita käsitellään vain arkipäivisin ja vain kirjallisesti (sähköpostitse).  


Jos haluat antaa lisätietoja reklamaatioosi liittyen tai kysellä tapauksen etenemisestä, vastaa aiempaan viestiin sähköpostiviestiketjussa. 


Takaisin ylösAuttoiko tämä artikkeli?

Loistavaa!

Kiitos palautteestasi

Pahoittelut ettemme voineet auttaa

Kiitos palautteestasi

Kerro kuinka voimme parantaa tätä artikkelia!

Valitse ainakin yksi syistä
Kuvavarmennus vaaditaan.

Palaute lähetetty

Kiitos palautteesta. Yritämme korjata artikkelin