Miksi tunnus pitää tehdä verkkopankkitunnuksilla?

Tämä ohje kertoo, miksi tunnus vahvistetaan aina verkkopankkitunnuksin.

Vahvalla tunnistautumisella pyritään takamaan Huutokaupat.comissa tapahtuvalle nettihuutokaupalle mahdollisimman luotettava ja turvallinen toimintaympäristö.

Jokainen huutaja tunnistautuu vahvasti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, ja vastaa omilla käyttäjätunnuksillaan tehdyistä huudoista. Näin voimme varmistaa, että huudot tehdään aidosti ostoaikeissa (hintaa ei esimerkiksi pysty nostamaan keinotekoisesti tekaistujen käyttäjätunnusten avulla). Varmistamme tunnistautumisella myös, että yrityksen todellinen vastuuhenkilö tekee meille ilmoittahajakemuksen ja on näin oikeutettu myymään yrityksen puolesta.