Miten haku ja hakuvahti toimii?

Sinulla on mielessä jokin tietty kiinnostuksen kohde ja haluaisit kohdentaa ilmoituksia tämän perusteella sivuston tuhansista ilmoituksista. Tästä artikkelista selviää, miten voit etsiä itseäsi kiinnostavia kohteita Huutokaupat.comista.

OHJEEN SISÄLTÖ:

Sanahaku

• Hakukenttä löytyy sivun ylälaidassa (suurennuslasi)
  • Kirjoita kenttään hakusana vapaasti. Haku näyttää kaikki kohteet, joiden otsikosta kyseinen sana löytyy
  • Rajaa hakuasi alueittain tai valitse tarkasteltavaksi vain uusia, vain käytettyjä tai molempia kohteita
  • Rajaa ilmoitukset myyntitavan Myydään eniten tarjoavalle -kohteisiin
  • Tarkastele sanahakuusi perustuen jo päättyneitä kohteita
  • Järjestä tulokset päättymisjärjestykseen tai kiinnostavuuden perusteella

Osastot

Huutokauppa julkaistaan omaan aihealueeseensa liittyeen yhteen osastoon. Osastojen perusteella pääset selaamaan ilmoituksia rajattuna tiettyyn teemaan liittyen (esim. Ajoneuvot ja tarvikkeet, Piha ja puutarha tai Rakennustarvikkeet).

Päättyvät

Tätä klikkaamalla näet kyseisenä päivänä päättyvät kohteet.

Hakuvahdin tekeminen

Lisää hakuvahti tekemällä ensin sanahaku hakukentässä

• Tee haku haluamallesi sanalle tai sanaparille
  • Kun tulokset näkyvät, löytyy myös Lisää hakuvahti -painike, jota painamalla pääset tallentamaan hakuvahdin
  • Jos olet kirjautunut sisään hakua tehdessäsi, hakuvahti tallentuu automaattisesti käyttäjätilillesi. Jos et ole kirjautunut sisään, tarjoaa sivusto sinun täyttämään sähköpöstiosoitteen, jolle hakuvahdin tulokset voidaan lähettää.
  • Hakuvahdin perusteella Huutokaupat.comilta tulee sinulle (käyttäjätunnuksen mukaiseen tai ei-kirjautuneena antamaasi) sähköpostin tieto aina, kun hakuasi vastaavia kohteita tulee myyntiin.

Hakuvahteja voi olla maksimissaan 15 kpl kerrallaan. Jos uuden hakuvahdin lisäys ei onnistu, tarkista sisäänkirjautuneena hakuvahtien määrän Oma sivulta kohdasta Hakuvahdit ja poista tarvittaessa osa.