Miten lisätä uusi käyttäjä yritystilin yhteyteen?

Kun sinulla on myymiseen oikeuttava ilmoittajatili Huutokaupat.comissa, voit lisätä sille uuden käyttäjän huutokauppojen luomiseen ja hallinnointiin tämän artikkelin ohjeiden avulla.

Toimi seuraavasti:

1. Pyydä henkilöä, jonka haluat lisätä yrityksen käyttäjäksi, rekisteröitymään palveluun. Ohjeet rekisteröitymiseen löytyvät: Miten luon tunnukset palveluun?
  2. Kun henkilö on rekisteröitynyt, ilmoittajatilin valtuutetun käyttäjän tulee lähettää meille sähköpostitse pyynnön liittää käyttäjä ilmoittajatiliin. Viestissä tulee kertoa selvästi, minkä yrityksen ilmoittajatilille (mainitse yrityksen nimi ja y-tunnus) uusi käyttäjä halutaan lisätä ja mikä on uuden käyttäjän nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
  3. Asiakaspalvelu tarkistaa tiedot, lisää käyttäjän yrityksen ilmoittajatilille ja kuittaa pyynnön asianosaisille.

Uuden käyttäjän lisääminen asiakaspalvelusta

1. Jos käyttäjä ei pysty rekisteröitymään jostain syystä Huutokaupat.comiin, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluun
  2. Ilmoittajatilin valtuutetun käyttäjän tulee lähettää meille sähköpostitse pyyntö lisätä käyttäjä ilmoittajatiliin. Viestissä tulee kertoa selvästi, minkä yrityksen ilmoittajatilille (mainitse yrityksen nimi ja y-tunnus) uusi käyttäjä halutaan lisätä. Tarvitsemme käyttäjätunnuksen luomista varten uuden käyttäjän nimen, sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron.
  3. Kun uusi käyttäjätunnus on luotu sekä pyynnön lähettäjä että uusi käyttäjä saavat sähköpostilla kuittauksen asiasta.