Miten saan lisättyä viitteen tilityksiin?

Jos olet ilmoittamassa kohdetta huutokauppaan yrityksen puolesta ja haluat yksilöidyn viitteen kohteesta raportille, lue tämä ohje. 


Viitteen lisääminen onnistuu helposti, kun yrityksesi käyttäjätilille on mahdollistettu viitteiden käyttö. Tämän jälkeen sinun tulee vain yksinkertaisesti lisätä ilmoitukselle haluamasi viite julkaisun yhteydessä (tai viimeistään ennen kuin ostaja maksaa kohteen). 


Toimi näin: 

  • Ole yhteydessä asiakaspalveluun ja pyydä tarkistamaan yrityksesi viitekäytäntö. Samassa yhteydessä kannattaa pyytää ottamaan yksilödyt viitteet käyttöön.
  • Asiakaspalvelu kuittaa asian sinulle nopeasti
  • Kun seuraavan kerran olet täyttämässä tai muokkaamassa omaa huutokauppailmoitusta, löydät sieltä Ilmoittajan viite -kentän. Kenttä löytyy Kohteen nimen ja Ilmoitustekstin välistä. 
  • Kirjaa haluamasi viite tähän. Viitettä voi muokata vielä kohteen julkaisemisen jälkeen, mutta ei enää ostajan maksettua kohteen.


Viite ei tule näkyviin julkisesti huutokauppailmoitukselle. Se näkyy ilmoittajan raporteilla omana sarakkeenaan. Viite voi olla numeerinen. Jos ilmoittaja lataa raportin excel-muodossa, viite-saraketta on mahdollista käyttää myös taulukkolaskennassa.


Auttoiko tämä artikkeli?

Loistavaa!

Kiitos palautteestasi

Pahoittelut ettemme voineet auttaa

Kiitos palautteestasi

Kerro kuinka voimme parantaa tätä artikkelia!

Valitse ainakin yksi syistä
Kuvavarmennus vaaditaan.

Palaute lähetetty

Kiitos palautteesta. Yritämme korjata artikkelin