Miten kirjanpitäjäni saisi maksuerittelyt ja myyntiraportit suoraan?

Tämä ohje koskee y-tunnuksen kautta ilmoittavia asiakkaita.

Jos haluat, että kirjanpitäjäsi saa automaattisesti sähköpostiinsa tilityksien yhteydessä lähetettävät maksuerittelyt ja kuukausittaiset myyntiraportit, tai haluat päivittää raporttien vastaanottajien listaa muutoin, pääset poistamaan ja/tai lisäämään sähköpostiosoitteen yrityksen tietoihin näillä ohjeilla:

1. Kirjaudu sisään yrityksen käyttäjätunnuksella
  2. Klikkaa sivun oikeasta yläreunasta kohdasta Yrityksen asetukset
  3. Klikkaa sitten kohteen Maksuliikenne, josta pääset päivittämään haluamasi tiedot.