Miten saan poistettua käyttäjätilini?

Tässä ohjeessa kerrotaan, miten käyttäjätilin saa suljettua toistaiseksi tai poistettua pysyvästi.

Jos haluat lopettaa palvelun käytön syystä tai toisesta, ole yhteydessä asiakaspalveluun, Asiakaspalvelun yhteystiedot ja aukioloajat.

1. Käyttäjätunnuksen sulkeminen
  2. Käyttäjätunnuksen poistaminen pysyvästi

1. Käyttäjätunnuksen sulkeminen

Käyttäjätunnuksen sulkeminen on tilapäinen toimi ja voit halutessasi palauttaa tilin käyttöön. Kun tunnuksesi suljetaan, kirjautuminen estetään, etkä voi tehdä tarjouksia tai nähdä omia tietojasi.

Suljetun käyttäjätunnuksen pääset ottamaan takaisin käyttöön helposti olemalla yhteydessä asiakaspalveluun, mikäli tunnuksen käyttöönotolle ei ole muita esteitä.

2. Käyttäjätunnuksen poistaminen pysyvästi

Jos haluat, että tilisi kaikki tiedot poistetaan ja tili suljetaan, toimenpide on pysyvä, eikä tätä voi perua. Tietojen ja tilin poistamisesta ole yhteydessä asiakaspalveluun käyttäjätunnukselle tallennetulla osoitteella.

Tunnuksen sulkeminen ja poisto koskee aina yksinomaan käyttäjätunnukselle tallennettuja yhteys- ja muita tietoja.