Miten valitsen kohteen toimitusosoitteen?

Tämä artikkeli kertoo, miten ostaja voi valita ennen kohteen maksua, mihin osoitteeseen se lähetetään. Jos olet jo maksanut kohteen ja huomasit toimitusosoitteen virheelliseksi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin katsomme tilannetta.

Toimitusosoitteeksi tulee aina oletuksena käyttäjätunnukselle tallennettu osoite, mutta voit halutessasi vaihtaa sen maksun yhteydessä, jos esimerkiksi haluat kyseisen toimituksen poikkeuksellisesti vaikkapa mökillesi. Jos haluat muuttaa käyttäjätunnukselle tallennettuja osoitetietoja pysyvästi, Kt. ohje Miten saan päivitettyä tietoni?

Jos haluat paketin johonkin tiettyyn noutopisteeseen

Paketin noutopaikka määräytyy automaattisesti osoitteen mukaan kuljetusliikkeen palvelussa. Noutopisteen valikoitumiseen vaikuttaa pelkän osoitteen lisäksi muun muassa noutopisteen ruuhka. Jos haluat paketin johonkin tiettyyn noutopisteeseen, suosittelemme laittamaan toimitusosoitteeksi kyseisen noutopisteen osoitteen, jolloin paketti ohjautuu automaattisesti oikeaan paikkaan nimelläsi.

Toimitusosoitteen antaminen

1. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi
  2. Klikkaa kohteen maksulinkkiä, jolloin pääset sivulle 1. Toimitustiedot: Toimitus
  3. Tiedot on valmiiksi täytetty käyttäjätunnukseesi perustuen, mutta muokkaa osoite tarpeen mukaan
  4. Kun olet täyttänyt tarvittavat kentät, klikkaa "Jatka" ja maksa kohde normaalisti
  5. Kun maksu on tullut perille, paketti toimitetaan lähimpään noutopisteeseen tai muun ilmoituksella mainitun toimitustavan mukaisesti. Suurimmassa osassa Huutokaupat.comissa myydyistä kohteista lähetystapana on "lähimpään kuljetusliikkeen noutopisteeseen" (esim. Posti tai Matkahuollon toimipiste). Mikäli paketti toimitetaan suoraan kotiin, on tästä maininta suoraan ilmoitustekstissä tai ilmoituksen otsikossa erikseen.