Mistä löydän yritykseni myyntiraportit ja maksuerittelyt?

Tämä ohje koskee yrityksen puolesta ilmoittavia asiakkaita. Jos olet myynyt kohteen yksityishenkilönä, tilityspäivänä sähköpostiisi kauppakirjan, josta ilmenee kohteen maksun erittely.

Yritysilmoittaja löytää myyntiraportit ja maksuerittelyt yrityksen sivuilta näiden ohjeiden avulla:

1. Kirjaudu sisään yrityksen käyttäjätunnuksella
  2. Klikkaa Raportit -painiketta
  3. Näin avautuu Raportti -näkymä, josta voit valita myyntiraportin esimerkiksi tietyn ajanjakson ja ilmoituksen tekijän perusteella, tilityskohtaisen tai kuukausittaisen koontiraportin
  4. Pääset myös viemään näkymästä raportit sähköpostiin, exceliin tai pdf:ksi.

Maksuerittely lähetetään myös jokaisen tilityksen yhteydessä myös sähköpostitse, otsikolla "Maksetut kohteet", yrityksen ilmoittamiin kirjanpitäjien sähköpostiosoitteisiin. Näihin sähköpostiosoitteisiin lähetetään myös kirjanpitokelpoiset myyntiraportit kuukausittain. Löydät ohjeen kirjanpitäjän sähköpostiosoitteen lisäämiseksi tästä artikkelista.