Milloin rahat tilitetään yritykselleni?

Tämä ohje koskee yrityksen puolesta ilmoittavia asiakkaita. Jos olet myynyt kohteen yksityishenkilönä, tutustu: Milloin tilitätte minulle rahat ajoneuvoni myynnistä?


Kauppasumma tilitetään yrityksen tilille keskimäärin viikossa. Huomioithan ystävällisesti, että tilityksen aikatauluun vaikuttaa ostajan maksutapa ja jos kohteesta tulee reklamaatio. Huutokaupat.comilla on oikeus pidättää kauppasummaa, mikäli kohde vaatii jälkikaupankäyntiin liittyvää selvitystä. Lisäksi, jos kohteen arvo ylittää 30t €, kohteen nouto varmistetaan huutajalta Huutokaupat.comin toimesta ennen varojen siirtoa.


Jos yrityksesi laskutustapana on "vähennä myyntiprovisio siirrettävistä asiakasvaroista" (kuten pääosin ilmoittajillamme on), ilmoitusmaksu ja myyntiprovisio vähennetään tilitettävästä kauppahinnasta automaattisesti. Myyntiraportti on nähtävissä yrityksesi sivuilla Huutokaupat.comissa. 


Jos yrityksesi laskutustapana on perinteinen lasku, kohteiden kauppahinnat tilitetään sellaisenaan ja ilmoitusmaksu sekä provisio laskutetaan erikseen jälkikäteen.


Auttoiko tämä artikkeli?

Loistavaa!

Kiitos palautteestasi

Pahoittelut ettemme voineet auttaa

Kiitos palautteestasi

Kerro kuinka voimme parantaa tätä artikkelia!

Valitse ainakin yksi syistä
Kuvavarmennus vaaditaan.

Palaute lähetetty

Kiitos palautteesta. Yritämme korjata artikkelin