Turvallisuusohjeita kaupankäyntiin

Huutokaupat.com haluaa pitää huolta asiakkaista huutokaupan kaikissa vaiheissa.

Tässä ohjeessa on muistutuksena muutama asia, jotka sinun asiakkaana kannattaa huomioida:

1. Älä koskaan luovuta Huutokaupat.comin käyttäjätunnusta toiselle.
    Käyttäjätunnukset ovat henkilökohtaisia. Huutokaupat.comin asiakaspalvelu ei koskaan kysy tai tarvitse salasanaasi palvelun edistämiseksi.
  2. Maksa kohteet Huutokaupat.comin tarjoamilla maksutavoilla ja annettujen ohjeiden mukaan. Ohjeartikkeli Miten saan kohteen maksutiedot?
  3. Myydessäsi tavaraa älä koskaan luovuta tuotetta, ellet ole saanut vahvistusta maksusta suoraan Huutokaupat.comilta (Kaupanvahvistus). Pankin maksukuitti tai muu palvelun ulkopuolinen maksudokumentti ei ole riittävä todenne maksun saapumisesta kohteellesi.
  4. Mikäli otat yritysilmoittajana toimeksiantoja, varmista aina myytävän kohteen todellinen omistaja ja kunto. Suosittelemme tekemään toimeksiannoista aina kirjallisen sopimuksen, jossa varaat muun muassa oikeuden purkaa kauppa mahdollisessa reklamaatiotilanteessa.