Miten luon ilmoituspohjan?

Tämä ohje koskee yrityksen puolesta ilmoittavia asiakkaita. Jos olet ilmoittamassa yksityishenkilönä, ilmoituspohjien luominen omalle käyttäjätilille ei ikävä kyllä ole tällä hetkellä mahdollista.

Valmiit ilmoituspohjat helpottavat ja nopeuttavat samankaltaisten ilmoitusten luomista. Ilmoituspohjan avulla saat haluamiisi huutokauppoihin toistuvat tiedot (esim. toimituskulut ja lisäinfot noutamiseen).

Yritysilmoittajana voit luoda useita eri ilmoituspohjia. Ominaisuutta kannattaa hyödyntää tekemällä valmispohjia kategoriakohtaisesti, jos haluat erityyppisille kohteillesi omat tiedot.

Näin luot ilmoituspohjan yrityksesi käyttäjätilille:

1. Kirjaudu sisään tunnuksillasi
  2. Klikkaa oikealla ylhäällä "Yrityksen asetukset" - painiketta.
  3. Valitse "Ilmoituspohjat" ja "Lisää uusi ilmoituspohja"
  4. Lisää pohjalle oma nimi, josta tunnistat sen. Nimi näkyy vain yrityksesi käyttäjille, ilmoitusta luodessa.
  5. Lisää/valitse ne tiedot, jotka haluat olevan valmiina kyseistä ilmoituspohjaa hyödyntäessäsi. Kaikkia kohtia ei tarvitse täyttää tässä kohtaa, vaan lisää vain ne, jotka haluat.
  6. Tallenna ilmoituspohja.
  7. Kun luot uuden ilmoituksen, ilmoituspohja löytyy lomakkeelta (Käytä ilmoituspohjaa). Valitse haluamasi pohja ja näin pohjaan lisäämäsi tiedot täyttyvät ilmoituksellesi automaattisesti.