Miten Kuluttajahuutokaupan myyntiprosessi menee kokonaisuudessaan?

Tämä artikkeli kertoo, miten myyntiprosessi menee Kuluttajahuutokaupassa. 



  1. Toimeksiantaja tekee ilmoituksen osoitteessa https://huutokaupat.com/kuluttajahuutokaupat
  2. Ilmoitus tarkistetaan noin 1-2 päivän kuluessa toimeksiannon jättämisestä. Lähetämme sähköpostia, kun ilmoitus on julkaistu tai jos jokin estää kohteen julkaisun. Pidätämme oikeuden olla ottamatta ajoneuvoa myyntiin, mikäli kohde ei syystä tai toisesta sovellu huutokaupattavaksi (Artikkeli Millaisen kohteen voin myydä yksityishenkilönä?).
  3. Huutokauppa on käynnissä 3-7 päivää
  4. Huutokaupan päätyttyä toimeksiantaja saa sähköpostiinsa ilmoituksen korkeimmasta tarjouksesta. Toimeksiantajalla on 24 tuntia aikaa hyväksyä tai hylätä korkein tarjous, mikäli kohteen myyntiehtona ei ole jo valmiiksi "Myydään eniten tarjoavalle", jolloin tarjous hyväksytään välittömästi
  5. Kun toimeksiantaja hyväksyy korkeimman tarjouksen, ostaja maksaa kohteen meille ja molemmat saavat toistensa yhteystiedot kohteen noudon sopimiseksi
  6. Kun kohde on maksettu, toimeksiantaja tekee ajoneuvosta luovutusilmoituksen meille eli Mezzoforte Oy:lle. 
  7. Ajoneuvon luovutuksessa ostaja tarkistaa, että kohde on ilmoituksen mukainen. Kohteen luovutuksen jälkeen toimeksiantaja ilmoittaa meille luovutuksesta ja oman suomalaisen tilinumeronsa. 
  8. Kun ostaja on kuitannut noutaneensa kohteen ja että kaikki on kunnossa, lähetämme huutajalle luovutusilmoituksen ja maksamme toimeksiantajalle kauppasumman, josta on vähennetty Huutokaupat.comin myyntipalkkio. Rahat laitetaan tilitykseen kahden arkipäivän kuluessa noudosta.


Mikäli missään kohtaa tulee kysyttävää, kuluttajahuutokaupan asiakaspalvelu auttaa arkisin klo 8-20 sähköpostitse osoitteessa kuluttajahuutokaupat@huutokaupat.com.

Lisätietoja oman ajoneuvon myynnistä löydät sivuiltamme Ajoneuvojen myynti yksityisenä.


Auttoiko tämä artikkeli?

Loistavaa!

Kiitos palautteestasi

Pahoittelut ettemme voineet auttaa

Kiitos palautteestasi

Kerro kuinka voimme parantaa tätä artikkelia!

Valitse ainakin yksi syistä
Kuvavarmennus vaaditaan.

Palaute lähetetty

Kiitos palautteesta. Yritämme korjata artikkelin