Miten toimin ilmoittajana, jos ostaja reklamoi minulle?

Artikkeli ohjeistaa tilanteessa, jossa ilmoittaja on myynyt kohteen huutokaupassa ja ostaja on suoraan häneen yhteydessä ja kertoo olevansa tyytymätön kauppaan.


Ota palaute vastaan ystävällisesti. Reklamaatio tulee hoitaa aina asiallisesti. Se, miten asia hoidetaan reklamaatiotiedon saamisen jälkeen, riippuu huutokaupan kauppatavasta. 

 

Huutokaupat.com-kauppa 

Kun myyjänä on Huutokaupat.com, ohjaa ostaja ystävällisesti reklamoimaan meille. Hoidamme huutokaupan jälkikaupankäynnin. 


Ostajalle voi vinkata esimerkiksi ohjeen Miten voin tehdä reklamaation kohteesta?


Pyrimme löytämään asiaan ratkaisun ostajan kanssa. Olemme yhteydessä sinuun tarvittaessa sähköpostitse reklamaation tiimoilta.


On äärimmäisen tärkeää, että ilmoituksessa on kerrottu kaikki havaitut viat, jotta mahdollisten reklamaatioiden selvittäminen onnistuu. Jos olet ollut tietoinen vioista huutokauppaa julkaistessa ja jättänyt kirjaamatta tietoja ilmoitukseen, tullaan huutokauppa purkutilanteessa purkamaan yrityksellesi asti. 


Emme suosittele sopimaan reklamaatioon liittyen ostajan kanssa mitään vaan ohjaamaan käsittelyn Huutokaupat.comille. Kaupan purkamisesta et voi sopia ostajan kanssa suoraan, sillä Huutokaupat.com ainoa taho, joka virallisena myyjänä voi päättää siitä. 


Käyttäjien välinen kauppa

Kun ostaja reklamoi kohteesta asianmukaisesti, suosittelemme ensisijaisesti hyvän kauppatavan hengessä sopimaan asiasta.  


Mikäli asia jää riitaiseksi, pyydämme ilmoittamaan siitä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Näin voimme varautua asian selvittämiseen. Reklamaation tehneet huutajat ovat tyypillisesti yhteydessä jossain vaiheessa myös Huutokaupat.comiin.


Auttoiko tämä artikkeli?

Loistavaa!

Kiitos palautteestasi

Pahoittelut ettemme voineet auttaa

Kiitos palautteestasi

Kerro kuinka voimme parantaa tätä artikkelia!

Valitse ainakin yksi syistä
Kuvavarmennus vaaditaan.

Palaute lähetetty

Kiitos palautteesta. Yritämme korjata artikkelin