Teknisiä ongelmia sivuston kanssa?

Tämä ohje kertoo, miten toimia, jos käyttäjä kohtaa teknisiä ongelmia sivustolla.

1. Tee sivuston evästeiden tyhjennys

Kokemuksemme mukaan useimpiin ongelmiin auttaa sivuston evästeiden tyhjennys, joten kokeile sitä aina ensin. Saat evästeet tyhjennettyä näppärästi kirjoittamalla selaimen osoitekenttään https://huutokaupat.com/reset ja klikkaamalla enteriä. Tarkista sitten, toistuuko ongelma. Jos ongelma jatkuu vielä tämän jälkeen, siirry seuraavaan vaiheeseen.

2. Jos ongelma ei ratkea evästeiden tyhjennyksellä

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin me autamme jatkoselvityksissä!

Seuraavat tiedot auttavat ongelman ratkaisemisessa:

• mikä tarkalleen ei toimi ja miten
  • laitteesi (esim. iPhone, iPad, Android, PC)
  • selaimesi (esim. Chrome tai Firefox)
  • screenshot tai video tilanteesta, jos mahdollista