Ongelmia salasanan kanssa

Mikäli olet unohtanut salasanasi Huutokaupat.comin käyttäjätiliin tai haluat vaihtaa sen muusta syystä, löydät ohjeet salasanan vaihtamiseen tästä.

1. Unohtunut salasana
  2. Haluan vaihtaa salasanan (salasana on muistissa)
  3. Salasanan vaihtaminen ei onnistu

Tarkista aina ensimmäisenä, että olet rekisteröitynyt palveluun eli sinulla on olemassa oleva käyttäjätunnus Huutokaupat.comiin. Mikäli sinulla on olemassa oleva käyttäjätili palveluun, pääset aina kirjautumaan sisään Kirjaudu tunnistautumalla kautta (vaikka käyttäjätunnus tai salasana olisikin unohtunut).

1. Unohtunut salasana

Yrittäessäsi kirjautua sisään, kirjautumisikkunassa kerrotaan, että käyttäjätunnus ja salasana eivät täsmää.

1. Klikkaa kirjautumisikkunassa Ongelmia sisäänkirjautumisessa? tai mene osoitteeseen https://huutokaupat.com/unohditko-salasanasi.
  2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi Pyydä salasana -kenttään ja paina Lähetä salasana -painiketta.
  3. Muutamassa minuutissa saat sähköpostia otsikolla "Salasanasi vaihtaminen". Viesti näyttää tältä:
  4. Toimi sähköpostin ohjeiden mukaan

2. Haluan vaihtaa salasanan (salasana on muistissa)

Mikäli sinulla on muistissa oma salasana, voit päivittää sen uuteen Oma sivulla sisäänkirjautuneena.

1. Kirjaudu sisään palveluun
  2. Paina Vaihda salasana -nappia
  3. Toimi ohjeiden mukaan ja huomioi salasanan vahvuusmittarit
  4. Lopuksi tallenna painamalla Vaihda salasana

3. Salasanan vaihtaminen ei onnistu

Salasanan vaihtaminen onnistuu tavallisesti yllä olevien vaihtoehtojen mukaan. Mikäli salasanan päivittäminen ei onnistu tai et pääse edelleenkään kirjautumaan sisään, tarkista:

• Onko käyttäjätunnuksenasi toimiva oma sähköpostiosoite kirjoitettu oikein? Näet käyttäjätunnukselle tallennetun sähköpostiosoitteen Oma sivulla Yhteystiedot ja Vaihda sähköpostiosoite nappien kautta. Pääset tarvittaessa päivittämään oman sähköpostin Vaihda sähköpostiosoite -napin avulla.

Jos et saa "Salasanan vaihtaminen" -viestiä sähköpostiisi 10 minuutin sisällä:

• Tarkista sähköpostisi kaikki kansiot (roskaposti, mainokset, tarjoukset yms)

Jos kaikki on kunnossa, mutta kirjautuminen ei onnistu, ole yhteydessä asiakaspalveluun (yhteystiedot)