Miten päivitän omat tietoni?

Tämä ohje kertoo, miten käyttäjä saa päivitettyä tietonsa.

Pääset päivittämään omat tietosi helposti sisäänkirjautuneena Oma sivun kautta. Selaimella Kirjaudu -nappi löytyy ylhäältä oikealta, mobiilissa sivun alalaidasta. On tärkeää pitää omat yhteystiedot ajan tasalla huutokauppoihin liittyvän yhteydenpidon vuoksi.

Löydät artikkelista ohjeet seuraavien tietojen päivittämiseen:

1. Puhelinnumero ja kotiosoite
  2. Sähköpostiosoite
  3. Salasana
  4. Oma nimi

1. Puhelinnumero ja kotiosoite

Käyttäjätunnukseen liitetyn puhelinnumeron ja kotiosoitteen pääset päivittämään tästä. Muokkaa tiedot ja paina "Tallenna yhteystiedot".

Antamasi kotiosoite toimii lähtökohtaisesti ostamiesi pakettien toimitusosoitteena, mutta saat aina vaihdettua toisen toimitusosoitteen maksamisen yhteydessä.

2. Sähköpostiosoite

Käyttäjätunnuksena toimivan sähköpostiosoitteesi pääset päivittämään, kun klikkaat Oma sivulta "Vaihda sähköpostiosoite" -nappia tai tästä linkistä.

3. Salasana

Sisäänkirjautumiseen tarvittavan salasanan voit vaihtaa klikkaamalla Oma sivulta Vaihda salasana -nappia tai tästä.

4. Oma nimi

Jos nimesi on muuttunut, kirjaudu palveluun sisään tunnistautumalla verkkopankkitunnuksillasi (ei mobiilivarmenteella). Mikäli olet siis sisäänkirjautuneena, kirjaudu ulos ja käytä Kirjaudu tunnistautumalla