Voiko ostaja saada kohteelle maksuaikaa ?

Ohjeessa kerrotaan, onko ostajalla mahdollista saada lisää maksuaikaa.


Yleisesti

Kaikilla Huutokaupat.comissa julkaistuilla kohteilla on maksuaikaa yksi (1) arkipäivä, pidempää maksuaikaa ei lähtökohtaisesti myönnetä.


Käytännössä tämä tarkoittaa, että kohde tulee maksaa tarjouksen hyväksymisestä seuraavan arkipäivän loppuun mennessä. Mikäli kohdetta ei ole maksettu maksuajan puitteissa, on ilmoittajalla oikeus perua kauppa.


Kohteen maksamatta jättäminen ilman asianmukaista ilmoitusta on vastoin palvelun käyttöehtoja.


Käyttäjien väliset kaupat tai arvokkaat kohteet

Käyttäjien välisessä kaupassa tarkista maksuaika ilmoituksen tiedoista ja kysy suoraan lisätietoja kohteen myyjätaholta. 


Arvokkaiden tai muuten erityisten kohteiden osalta ilmoittaja/myyjä voi myöntää tavallista pidemmän maksuajan. Voit olla yhteydessä suoraan kohteen ilmoittajaan ja tiedustella mahdollisuutta maksuajan pidennykseen. Ilmoittajan yhteystiedot löydät huutokauppailmoituksesta. Ilmoittajalla ei kuitenkaan ole velvollisuutta myöntää maksuaikaa.


Muistathan, että kaupantekoon, myös maksuaikaan, liittyvät asiat tulee selvittää ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Älä jätä kohteeseen tarjouksia ilman todellista ostoaikomusta tai ennen kuin olet varma, että voit lunastaa kohteen palvelun käyttöehtoja noudattaen. 

Auttoiko tämä artikkeli?

Loistavaa!

Kiitos palautteestasi

Pahoittelut ettemme voineet auttaa

Kiitos palautteestasi

Kerro kuinka voimme parantaa tätä artikkelia!

Valitse ainakin yksi syistä
Kuvavarmennus vaaditaan.

Palaute lähetetty

Kiitos palautteesta. Yritämme korjata artikkelin