Asiakaspalvelun yhteystiedot ja aukioloajat

Chat - auki 24/7

Saat chatin auki klikkaamalla vihreää chat-kuvaketta sivustomme oikeassa alalaidassa. Kirjauduthan palveluumme ennen chatin aloittamista ja otathan ylös mahdollisen kohdenumeron, näin saamme hoidettua asiasi nopeammin. Kalevi-bottimme auttaa monissa kysymyksissä myös aukioloaikojen ulkopuolella ja ohjaa tarvittaessa yhteydenottopyyntösi asiakaspalveluumme!


Sähköposti

asiakaspalvelu@huutokaupat.com
Ole meihin tietosuojasyistä yhteydessä samasta sähköpostista, joka toimii käyttäjätunnuksenasi palvelussa ja kerrothan viestissäsi mahdollisen kohdenumeron. Näin saamme palveltua sinua nopeammin ja pystymme vastaamaan yksilöllisesti kysymyksiisi.


Puhelin

puh. 09 4241 3200 (puhelun hinta mpm/pvm)
Soitathan meille siitä puhelinnumerosta, jonka olet merkinnyt yhteyspuhelinnumeroksesi palvelussamme ja ilmoitathan mahdollisen kohdenumeron, jotta saamme palveltua sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Jos puhelinnumerosi on vaihtunut, voit päivittää sen ajan tasalle sisäänkirjautuneena täällä.


Whatsapp

puh. +358 46 9731957

Laitathan Whatsapp-viestiä siitä puhelinnumerosta, jonka olet merkinnyt yhteyspuhelinnumeroksesi palvelussamme. Ilmoitathan myös viestissäsi mahdollisen kohdenumeron, jotta saamme palveltua sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Jos puhelinnumerosi on vaihtunut, voit päivittää sen ajan tasalle sisäänkirjautuneena täällä.


Asiakaspalvelumme on auki:

  • Arkisin klo 8-20
  • Viikonloppuisin ja pyhinä klo 12-20

Auttoiko tämä artikkeli?

Loistavaa!

Kiitos palautteestasi

Pahoittelut ettemme voineet auttaa

Kiitos palautteestasi

Kerro kuinka voimme parantaa tätä artikkelia!

Valitse ainakin yksi syistä
Kuvavarmennus vaaditaan.

Palaute lähetetty

Kiitos palautteesta. Yritämme korjata artikkelin