Miten saan kohteen seurantalistalle ja tekstarimuistutuksen?

Sinulla on kiikarissa jokin tietty kohde, etkä halua sen huutokaupan menevän ohi. Näillä ohjeilla huutaja pääsee lisäämään kohteen itselleen seurantaan.

OHJEEN SISÄLTÖ:

• Seurantalista
  • Tekstarimuistutus

Seurantalista

Pääset lisäämään kohteen seurantalistalle klikkaamalla sydänsymbolia ilmoituksen kuvan vasemmassa ylälaidassa:

Näin kohde ilmestyy selaimesi ikkunaan oikeaan reunaan ja löydät kohteet myös Seuranta -napin alta huutokaupan ajan!

Seurantalistan avulla näet nopeasti, kuinka kauan huutoaikaa on jäljellä ja mikä on korkein tarjous. Pääset listalta myös helposti suoraan kohdesivulle.

Tekstarimuistutus

Voit tilata ilmaisen tekstiviestimuistutuksen kohteen päättymisestä tuntia ennen huutokaupan suunniteltua päättymisajankohtaa, jos olet ottanut kohteen seurantaan.

Ota kohde ensin seurantaan sydänsymbolia klikkaamalla. Sen jälkeen ilmoitukseen "Tarjoa"-kohdan alapuolelle ilmestyy Tekstarimuistutus - kohta:
 Klikkaamalla rastin ruutuun saat ominaisuuden käyttöön.

• Muistutus tulee käyttäjätilillesi rekisteröimääsi puhelinnumeroon, eli varmista Omilta sivuiltasi, että se on ajan tasalla!
  • Huomioithan, että jos kohteen päättymiseen on enää vajaa tunti, tekstiviestimuistutusta ei voi lisätä.