Miten päivitän tai lisään tietoja ilmoitukseeni?

Tämä ohje koskee yksityishenkilönä toimeksiantoilmoituksen (Kuluttajahuutokauppa) tehneitä asiakkaita. Jos toimit meillä yrityksen puolesta ilmoittajana, katso ohjeet ilmoituksen muokkaamiseen Yritysilmoittajan huutokauppa


Jos olet lähettänyt luonnoksen tarkistettavaksi tai huutokauppasi on jo julkaistu kuluttajahuutokaupassa, ilmoitukseen voi tehdä päivityksiä kuluttajahuutokaupan asiakaspalvelun kautta. Voit ilmoittaa helpoiten haluamasi muutokset ja/tai välittää lisäkuvat vastaamalla "Kohteesi on julkaistu" -sähköpostiviestiin tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kuluttajahuutokaupat@huutokaupat.com. Muistathan joka tapauksessa ilmoittaa huutokaupan kohdenumeron tai luonnoksen numeron, kun olet yhteydessä meihin. 


Mikäli kohteeseen halutaan lisätä mitä tahansa tietoa, kannattaa se tehdä mahdollisimman pian julkaisun jälkeen. Näin kaikki tiedot ovat mahdollisimman ajan tasalla ja huutajat tietävät, millaista kohdetta ovat huutamassa. Huomaathan kuitenkin, että jos ilmoitus on jo ehditty julkaista, muutoksia ei voi tehdä myyntiehtoihin, lähtöhintaan tai minimikorotukseen. Mikäli toimeksiantokohteessa ilmenee huutokaupan julkaisun jälkeen jotakin merkittävää, jota ilmoituksessa ei ole kerrottu, ole nopeasti yhteydessä asiakaspalveluun. Katsotaan yhdessä, mitä huutokaupalle on järkevintä tehdä. 

Auttoiko tämä artikkeli?

Loistavaa!

Kiitos palautteestasi

Pahoittelut ettemme voineet auttaa

Kiitos palautteestasi

Kerro kuinka voimme parantaa tätä artikkelia!

Valitse ainakin yksi syistä
Kuvavarmennus vaaditaan.

Palaute lähetetty

Kiitos palautteesta. Yritämme korjata artikkelin