Millaisen kohteen voin myydä yksityishenkilönä?

Tämä artikkeli kertoo, millaisen kohteen voit myydä yksityishenkilönä.


Yksityishenkilö voi ilmoittaa tällä hetkellä palvelussamme vain tiettyjä ajoneuvoja toimeksiantona Kuluttajahuutokaupan kautta. Huutokaupat.com ei toistaiseksi ota vastaan toimeksiantoja muusta tavarasta. Jos sinulla on muuta tavaraa tai irtainta, jota haluaisit myydä yksityishenkilönä, voit ottaa yhteyttä mihin tahansa palvelussamme jo olevaan yritysilmoittajaan ja kysyä, olisivatko he kiinnostuneita ottamaan kohteen kauttaan myyntiin.


Kriteerit Kuluttajahuutokaupan kohteelle

  • Kohteen tulee olla normaali henkilö- tai pakettiauto, kevytkuorma-auto, moottoripyörä, mopo- tai mopoauto, moottorikelkka, mönkijä tai peräkärry. Muiden ajoneuvojen tai kohteiden, kuten asuntoautojen, asuntovaunujen tai veneiden myynti kuluttajahuutokaupassa ei tällä hetkellä ole mahdollista.
  • Ajoneuvo on rekisteröity Suomeen ja sijaitsee Suomessa
  • Ajoneuvon tulee olla vain ja ainoastaan toimeksiannon jättäjän henkilökohtaisissa nimissä Traficomissa. Ajoneuvon haltija voi myydä kohdetta toimeksiantona kauttamme vain ja ainoastaan, jos kyseessä on rahoitusyhtiön omistama kohde. 
  • Omistajia tulee olla ajoneuvolla vain yksi, eikä kohde saa olla yrityksen, kuolinpesän tai toiminimen nimissä.
  • Hintatieto on poistettu mahdollisten muiden palveluiden ilmoituksista. Suosittelemme myös lisäämään ilmoitukseen tekstin, että kohde on myynnissä Huutokaupat.comin kautta
  • Kohteella ei ole erääntyneitä ajoneuvoverojaAuttoiko tämä artikkeli?

Loistavaa!

Kiitos palautteestasi

Pahoittelut ettemme voineet auttaa

Kiitos palautteestasi

Kerro kuinka voimme parantaa tätä artikkelia!

Valitse ainakin yksi syistä
Kuvavarmennus vaaditaan.

Palaute lähetetty

Kiitos palautteesta. Yritämme korjata artikkelin