Mitä tapahtuu myymäni ajoneuvon noudossa?

Tämä ohje koskee yksityishenkilönä toimeksiantoilmoituksen (Kuluttajahuutokauppa) tehneitä asiakkaita.


Jos toimit meillä yrityksen puolesta ilmoittajana, voit sopia kohteen noudosta ostajan kanssa saatuasi kuittauksen maksun saapumisesta. Huomoitahan, että kuittaus maksusuorituksesta tulee tulla Huutokaupat.comilta. Pankin maksukuitti tai muu palvelun ulkopuolinen maksudokumentti ei ole riittävä todenne maksun saapumisesta kohteellesi.


Kuluttajahuutokaupassa ajoneuvon nouto

Ostaja ja kohteen toimeksiantanut yksityishenkilö voivat sopia kohteen noudosta, kun ajoneuvo on maksettu. Ostaja ja toimeksiantaja saavat toistensa yhteystiedot, kun maksu on vahvistetusti saapunut meille, Huutokaupat.comille. 


Toimeksiantajan tulee luovuttaa noudon yhteydessä ostajalle ajoneuvo ja kauppaan kuuluvat mahdolliset tarvikkeet, huoltokirja, renkaat jne.


Kun ostaja tulee noutamaan ajoneuvon, hän tarkistaa ensin, että kohde vastaa ilmoitusta. Tässä vaiheessa olisi hyvä suorittaa myös koeajo yhdessä ostajan kanssa. Jos ajoneuvo ei vastaa ilmoitettua, ostajalla on oikeus jättää kohde lunastamatta ja kauppa peruuntuu.


Mikäli kaikki menee kuten pitääkin (niin kuin lähes poikkeuksetta menee), ostaja ottaa ajoneuvon mukaansa ja ilmoittaa meille, että on noutanut kohteen. Myös toimeksiantajan tulee ilmoittaa meille ajoneuvon noudosta ja tilinumeronsa kauppasummaa varten, osoitteeseen: kuluttajahuutokaupat@huutokaupat.com. 


Toimimme näin, koska haluamme varmistaa kauppojen luotettavuuden. Kun noudosta on kulunut kaksi (2) arkipäivää, tilitämme kauppasumman toimeksiantajalle.

Auttoiko tämä artikkeli?

Loistavaa!

Kiitos palautteestasi

Pahoittelut ettemme voineet auttaa

Kiitos palautteestasi

Kerro kuinka voimme parantaa tätä artikkelia!

Valitse ainakin yksi syistä
Kuvavarmennus vaaditaan.

Palaute lähetetty

Kiitos palautteesta. Yritämme korjata artikkelin